2018 évi esküvői szín 1. rész

2017.11.22

2018 nagy slágerszíne a sárga lesz!

 Az ébredő természet, a Nap szimbolikája, az üdeség egyszerre jelen van ebben az árnyalatban. A citromsárga szín remekül passzol a tavaszi esküvőkhöz, a nárciszcsokor, a citromdíszítések és a vidám macaronok minden vendég arcára garantáltan mosolyt csalnak.

Könnyű ezzel a színnel dolgozni, tökéletes hatást érhetünk el, ha többféle színárnyalatát használjuk a sárgának az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓBAN: mélyebb, erősebb sárgát és a sárga világosabb, pasztelesebb árnyalatát is.

A menta zöld szintén az egyik közkedvelt színárnyalat az esküvői dekorációkat tekintve. Ez a színkombináció is különleges hatást kölcsönöz az esküvői dekorációtoknak. Különleges, merész, fiatalos színösszeállítás, mely nyári vagy tavaszi esküvőkön tökéletes választás. Vintage hangulatú esküvő esetén a sárga halványabb árnyalatait érdemes választani a menta zöld mellé.

A sárga és a korall színek együttes használata egy nyári, tengerparti esküvő hangulatát idézik. Nagyon friss, romantikus esküvői dekorációt alkothatunk velük. A sárga kiegészítők kiemelést adnak ennek a gyönyörű korall színnek. Mindenképpen meglepő, különleges az összhatást. Barack színvilágú kiegészítők is helyet kaphatnak egy ilyen esküvői dekorációban.

A sárga és a türkiz színárnyalatok összhatása nagyon dinamikus, élénk színösszeállítás. Mindenképpen egy merész, nem szokványos színválasztásról van szó. Legfőképpen nyári, tavaszi esküvőkhöz ajánljuk Nektek.

Esküvői meghívótokhoz  is választhatjátok ezeket a színösszeállításokat. 

A blogban szereplő kép forrása Pinterest.

wonderfulweddingsbyrenata