Esküvői fotózás

2017.11.28

Egy esküvői fotósnak az a feladata, hogy ha majd átlapozzátok a kész albumot, a fényképek révén az egész napot újra átélhessétek.

A fotósok minden részletre fel vannak készülve, és alapos árlistát küldenek. A helyszín adottságai roppant fontosak, egy jó fotós nem ismer lehetetlent, legyen szó kreatív fotózásról vagy a násznéppel közös eseményről, egy tökéletes kép kedvéért képes kúszni, mászni, lehasalni.

Akik csapatban dolgoznak képesek egy pillanatot két különböző látásmódban is megörökíteni.

Általában a pároknak az esküvőfotós kiválasztása jelenti az egyik legnagyobb fejtörést. Egy-egy kiváló szolgáltatónak valóban megvan az ára, de ezek a képek elsősorban nem nektek vagy a vendégeknek, hanem a gyermekeiteknek készülnek.

Az események között a fotós beszélget a vendégekkel, megismeri a szülőket, nagyszülőket. Tudnia kell, kit hova állíthat a csoportképen.

Az esküvő után újra átélni az egész napot - nincs is ennél szebb. Olyan részleteket is találhattok a képeken, amelyekre már nem is emlékeztetek, vagy nem is láttátok így a helyszínen. Ha a fotós jól végezte dolgát, az esküvői album lapozgatásához zsebkendőre is szükség lesz.

Aki egyáltalán nem jártas a fotózás világában, nem tudja reálisan felmérni, ki dolgozik nagyon olcsón, ki drágán, ki készít minőségi-profi fotókat... Ennél a pontnál akadnak el a legtöbben és kérik ki az esküvőszervezők vagy más hozzáértő szolgáltatók tanácsát.

wonderfulweddingbyhr