Mikor mész férjhez? Olyan lesz az esküvőd!

2018.01.04

Az esküvői dátum kiválasztása hatással lehet a nagy nap kimenetelére, de az egész házasságodra is! Tudd meg, ideális dátumot választottál-e!

Egy esküvőre annyi mindent kell előkészíteni, viszont a legeslegnagyobb döntés mégiscsak az, hogy mely napon tartsuk a menyegzőt. A megfelelő környezet, a dekoráció, a személyzet, az időzítés, a mézeshetek mind kulcsfontosságúak ahhoz, hogy miért épp egy bizonyos dátum mellett döntesz.

A számmisztikát életed rengeteg területén használhatod. A számkombinációk segíthetnek eligazodni párkapcsolatodban, irányt mutathatnak sorsfordító élethelyzetekben és igen, sokat elárulhatnak házasságodról is. Hogy játéknak fogod-e fel, vagy komolyan hiszel benne, legyen a te döntésed.

Így tudod meg a házasságod számát: add össze a házasságkötés tervezett évének, hónapjának és napjának számjegyeit. Ha kétjegyű számot kapsz, add össze ismét a számjegyeket, míg egyjegyű szám nem jön ki.

Példa: az esküvőd dátuma 2017. 09. 12. = 2 + 0 + 1 + 7 + 0 + 9 + 1 + 2 = 22 = 2 + 2 = 4. Ebben az esetben a házasságod száma a 4.

1: romantika

Házasságotok a Nap hatása alatt áll, ezért bizalom és optimizmus jellemzi majd az együtt töltött éveket. Az egyes szám gyengéden szerető párról árulkodik, akik romantikus körülmények között találkoztak, és harmóniában fogják leélni életüket.

2: utódok

A Hold uralkodik a házasságotokon. A kettes dátumot választó párokra jellemző, hogy a házasság elsődleges célja az utódnemzés és a gyerekek felnevelése. Vigyázzatok, hogy ne rendeljétek teljesen alá kapcsolatotokat a gyereknevelésnek, mert fennáll a veszély, hogy mire kirepülnek, elhidegültök egymástól.

3: érdek

A hármas típusú házasságok a Jupiter uralma alatt köttettek. Jó hír, hogy ennek köszönhetően várhatóan sok gyermeketek fog születni, ami rengeteg örömmel tölti meg a hétköznapokat. Nem árt azonban óvatosnak lenned: a hármas szám azt is jelzi, hogy anyagi érdekek irányítják a kapcsolatot. Jó hír, hogy ennek köszönhetően várhatóan sok gyermeketek fog születni, ami rengeteg örömmel tölti meg a hétköznapokat. Nem árt azonban óvatosnak lenned: a hármas szám azt is jelzi, hogy anyagi érdekek irányítják a kapcsolatot.

4: hűség

A Szaturnusz befolyásolja a kapcsolatotokat. A négyes házasságok felelősséggel köttetnek két felnőtt ember között, így történjen bármi, mindig számíthattok egymásra.

5: kommunikáció

A Merkúr az uralkodó bolygótok. A házasságotok sosem fog ellaposodni, mindig történni fog valami, ami izgalmat csempész a hétköznapi rutinba. A jó házasság alapja a kommunikáció, a problémák őszinte megbeszélése, amiben ti nagyon jók vagytok.

6: megbízhatóság

A Vénusz elárulja, hogy a hatos típusú házasságok alapja a szeretet és a béke. Ti nem csak szóban fogtok örök hűséget fogadni, hanem tartani is fogjátok magatokat a fogadalomhoz, mivel egymás tisztelete és szeretete végigkíséri a házasságotokat.

7: változás

Házasságotokat az Uránusz irányítja. Nem lesz zökkenőmentes a kapcsolat, hiszen az egyéni szabadságotok gyakran fontosabb lesz számotokra, mint a közös boldogulás. Ha megtanuljátok, hogy időnként áldozatot kell hozni a harmonikus együttélésért, megértésben és harmóniában fogtok együtt megöregedni.

8: szex

A Mars befolyásának köszönhetően ebben a házasságban a boldogság egyenlő a sok szexszel. Egyetlen pillantásból, szavak nélkül is megértitek egymást mind az ágyban, mind az élet többi területén. Biztos, hogy sok időt fogtok a hálószobában tölteni.

9: szerelem

A Neptunusz uralkodik a kilences házasságokon. Rendkívül komplex, bonyolult, kívülről talán érthetetlen kapcsolat ez. Ne hagyjátok magatokat befolyásolni, hiszen tisztában vagytok vele, hogy a szerelem minden akadályt legyőz. Így lesz ez a ti esetetekben is.

Forrás: b.edit

Wonderfulweddings