Őszi esküvői ötletek

2018.10.11

Őszi esküvők az új nyári esküvők!

Az őszi esküvők lettek az új nyári esküvők.Október hivatalosan is feváltotta az oly méltán emlegetett júniust a házasulandók körében,mely megmutatkozik a miértjében is. Az őszi hidegebb időjárás lehetővé teszi a hangulatos őszi italok fogyasztását illetve a fényjátékok használatát,melyhez hozzájárul a szezonális kiegészítők szerepe is(pl hello es sütőtök központi szerepe és hangsúlya). Ebből kifolyólag készitettünk el pár olyan remek rusztikus őszi esküvői ötletet,melyek a narancsszín és e jellegű sütemények ötvözetéből indult ki!

1.: a Welcome asztal


A Welcome asztal felállítása aminek középponti szerepe van, hiszen tartalmaz kávét és teát, illetőleg pasmina és kasmír takarókat, melyek melegen tartják a fázosabb vendégeket...amire szükség lehet:papír kávés poharak,takarók és melegvíz tárolók.

2.: asztal díszítése

:Az asztal díszítése : ehhez fehér róka gombát használjunk,fakorongokat, rusztikus jellegű asztal terítőt és fűtőt, agancsokat.


3. menyasszonyi csokor


Maga a menyasszonyi csokor: inspiráló az őszi színek kombinációja, az összes létező őszi virág felhasználása, a lényeg a Színesség.5.Herrington Hot Toddy/ esküvői italok

Hot Toddy , ez egy speciális forró ital, melynek recepjét egy tükörre felírva megoszthatjuk a vendégeinkkel,hogy  ők otthon is elkészíthessék...


6. őszi esküvői színek, koszorúslányok színei

A koszorúslányok ruháinak színei is tükrözzék az ősz hangulatát.

Legjellemzőbb színei: melegek, sötétek, tört árnyalatok

Arany, bronzszín,  mustársárga, tégla, barna minden árnyalata, rozsdabarna, páva kék, olajzöld, barack rózsaszín.


7.: ültető kártya

Őszi hangulat révén, sütőtökös ültető kártya remek passzol az őszi esküvői dekorációhoz


8: teríték

Még egységesebb lehet a végeredmény, ha az asztali dekorációban is megjelennek a menyasszonyi csokor elemei, színei, gyümölcsökkel kiegészítve.


forrás: www.countryliving.com

fotók:pinterest