Pár hiba amit elkövethetsz az esküvőd reggelén

2017.12.11

1. Ne igyál túl sokat!

Alkoholt! Ilyenkor a tested, nem úgy reagál bizonyos dolgokra, mint normál esetben szokott. Úgyhogy csak óvatosan!

Egy jó magyar szokás szerint egy kupica pálinkának van feszültségoldó hatása, és ha szigorúan tényleg csak egy pohárka, akkor abból baj nem lehet.

2. Ne indulj a napnak üres gyomorral!

Valami tartalmasat érdemes fogyasztani, különben csak a leesett vércukor-szinted okozta nehézségekkel kell megküzdened egész nap.

A proteinnel dúsított reggelik a legjobb megoldások, hiszen ez a jóllakottság érzésével van összefüggésben, és a vérnyomásodat is stabilan tartja, nehogy eldobd magad, amikor kimondod az igent.

Még valami!

Igyál rengeteg vizet, mert az segít többek között megelőzni a fáradtságot és a vízháztartásodat is rendbe rakja.

3. Ne stresszelj az időjárás miatt!  

Valószínűleg fedett, zárt helyen lesz a buli, a szertartásokra pedig érdemes A, B, C tervvel készülni. Ki tudja? Abból még baj nem lehet, hogy számítasz valamire. 

4. Ne változtass a hajad és sminked stílusán!

Nagy a kísértés, tudom,de hidd el, ez a fajta nem tetszés sokkal jobban írható az izgalom és a stressz rovására, mint a szépérzéked megcsalatkozására.

Hosszú hetek tervezőmunkája egy perc alatt dugába dőlhet azon a reggelen.

5. Ne válaszolj a hívásokra!

Aznap már ne mobilozz!  Passzold le valakinek a legjobb barátnők közül, vagy akár az esküvőszerveződre bízd rá. Ilyenkor már ne hivogasson senki. Most csak élvezd a napot a mobil nélkül!

6.Ne fuss ki az időből!

Hiába ti vagytok a középpontban, a késés nem menő! Egy ilyen késés nemcsak a násznépre, hanem rátok is olyan hatással lesz, hogy onnantól már csak önmagatok utolérése lebeg a szemetek előtt, ez pedig elvonja az események jelentőségéről, szépségéről a figyelmeteket.

Wonderfulweddings