Ragyogó esküvő

2018.10.04

Az esküvő nem hétköznapi esemény, igenis illik hozzá a csillogás. Az arany és ezüst díszítés mellett nagyon felkapott a réz árnyalat, idegen nevén a rose gold.

A rózsa vagy inkább rozé arany a menyasszonyok ízlésvilágához egyre közelebb áll, sokan ilyen gyűrűt választanak a megszokott sárga vagy fehérarany helyett. Ha pedig fényes felületek, akkor nem mehetünk el szó nélkül a rosegold kiegészítők mellett.

 Lehet ez az esemény fő színe is, amely visszaköszön minden esküvői elemen. Szemfesték, szalag, tortadísz, körömlakk... de akár egy nyakkendőtűvel is megidézhető ez a csillogó árnyalat. Tehát az uraknak sem kell aggódni, egy-két kiegészítővel ízlésesen elhelyezhető mind az öltözéken, mind a dekorációban anélkül, hogy belefulladnánk a rózsaszínbe.


Már az esküvői meghívó is utalhat a különleges eseményre, de a menü- és ültetőkártyákra is rácsempészhető egy kis rose gold pompa. Prégelésnek hívják a technikát, amellyel papíron a legcsillogóbb látvány érhető el. Gyakorlatilag belepréselődik a papírba a szöveg, tapintásra egy homorú érzetet keltve, a fólia által pedig mindez egy fémes színt kap. A legszebb megoldás persze a legdrágább is. Amennyiben fontos a költséghatékonyság, úgy digitális nyomással is kivitelezhető ez a rózsakvarc árnyalat, bár szerényebb csillogással.

Finom elegancia jellemzi ezt a színkombinációt, és ha még egy tematikával is szeretnénk párosítani, akkor a vintage-t javasolnánk hozzá.


forrás: Pinterest