Szépségápolás

2017.12.01

Az előkészületek utolsó hónapjaiban, heteiben már teljes lendülettel kell foglalkoznod a külsőddel. Az arcbőr, a tested, a hajad, a körmeid akkor lesznek valóban szépek az eseményre, ha ápolásukat időben elkezded, és nem az utolsó pillanatban szeretnél látványos eredményeket elérni.

A menyasszonyok , bármennyi terhet is vegyenek le a vállukról a szolgáltatók, az utolsó hetekben egyre feszültebbek lesznek, a túlzott izgalomnak pedig ára is lehet. Odafigyeléssel és szépségápolási praktikákkal azonban a baj megelőzhető. Azt is tudni szokták, hogy stresszre fogyni kezdenek..minden részlet fontos lehet a ruhádat és a cipődet illetően.

Vannak olyan szalonok, ahol teljeskörű menyasszonyi szolgáltatások kérhetők: arc-és testkezelések, frizurakészítés, smink, manikűr, pedikűr. Az esküvőt megelőző arc- és testkezelések előtt a kiválasztott kozmetikussal részletesen meg tudjátok beszélni, mire is van szüksége a bőrödnek. A kúrák akkor lesznek eredményesek, ha rendszeresen történnek, a hidratálásnak vagy a hyaluronsavas kezelésnek minimum öt alkalom, azaz körülbelül két hónap kell. 

wonderfulweddinsbyhr