Szerelem, bor, mámor.....13+1 Valentin-napi ajándék ötlet

2018.02.11

A Valentin-nap felejthetetlenné tételéhez hoztam 13+1 ötletet. Válassz pénztárcádnak, ízlésednek, kedvednek megfelelőan.

1. Romantikus vacsora

Foglaltass asztalt egy hangulatos kisvendéglőben, kedvenc éttermetekben, ahol az esküvőtök volt vagy esetleg ott lesz, vagy ahol az első randik alkalmával találkoztatok.

2. Kényeztető vacsora otthon

Készíts könnyű, rafinált ételt a hódításhoz pezsgővel, gyertya fénnyel...

3. Írj verset

Lepd meg párodat hozzáírt szerelmes verssel, írj egy költeményt érzéseidről, szerelmedről.

4. Fénykép vagy fényképes ajándék

Közös szép emléket idéző fotókat tedd bele egy dekoratív képkeretbe vagy a szerelmetek nagy pillanatairól készült képeket egy fotóalbumba, esetleg készíttess fényképes ajándékot, pl. egéralátét, hógömb, mindkettőtöknek egy-egy póló kedvenc helyetekről, stb..

5. Közös kényeztető fürdőzés

Gyertyákkal készíts hangulatvilágítást a fürdőszobába és fürdősókkal, fürdőgolyókkal tedd teljesebbé az élményt.

6. Utazzatok el egy romantikus városba

Párizs, Velence, vagy akár Verona. Bármelyik kitűnő választás. Évente, több millió turista keresi fel a kultikus helyet Veronában, ahol a legenda szerint Rómeó és Júlia örök szerelmet vallott egymásnak. Nincs is szebb, mint egy lánykérés az ódon falak között.

7. Fizess be egy Wellness hétvégére

Vidd el párodat egy wellness szállodai hétvégére.

8. Díszítsd fel a lakást vagy akár az erkélyt virágokkal, szívecskékkel, lufikkal

A különleges napnak különleges hangulat dukál. Add meg a módját.

9. Vásárolj szexis fehérneműt magadnak és légy Te magad az igazi ajándék

Hát ezt nem ragozom tovább, tudod Te mit kíván a párod!

10. Készíts csokicsokrot vagy csokivirágot

Párod kedvenc édességéből és krepp papírból készits virágokat vagy készíts csokicsokrot. Csokicsokrot a virágbolokban is tudsz vásárolni, szinte mindegyik virágbolt kész csokrokkal várja ilyenkor a vevőket, de vannak, ahol a vitt bonbonokból készítik el a mesterművet.

11. Csinálj valami egészen különlegeset, meglepőt

Csinálj valami szokatlant, valami meglepőt, amit még eddis soha. Például, ha nem vagy egy konyhatündér, nem szoktál sütni, de a párod szereti az édességet, akkor lepd meg őt egy kis finomsággal amit eddig még sosem készítettél. Lehet ez akár egy új fajta szív alakú torta vagy aprósütemény. Rengeteg nagyon jó sütés nélkül készíthető édesség található az interneten.

12. Készíts egész évre szóló üzenetet

Írj 265 szerelmes idézetet vagy üzenetet 365 kis papírra, a papírtekercseket rakd be egy szív alakú dobozba, így az egyszeri ajándékod tulajdonképpen egész évre szól majd.

13. Fizesd be a párod egy masszázsra vagy masszírozd Te magad

A stesszes, zsúfolt napokban igazán pihentető, felfrissítő egy masszázs, felüdülés testnek és léleknek egyaránt.

13+1 Készíts koktélt, szerelmi bájitalt

Erotikus és vágykeltő koktél például a Testa-Rossa

8-10 szem epret egy kis pezsgővel turmixolj össze jó pürés állagúra. Majd tegyél bele 10 szem jégkockát és ismét egy kis pezsgőt. Egy rövid ideig ismét turmixold, majd öntsd 2 pezsgős pohárba. A tetejére ismét önts pezsgőt. Díszíts eperrel és ha szeretitek menta levéllel. Kortyolgassátok és a többi már csak rajtatok múlik!

Folytathatnám a sort, de szerintem ezeket olvasgatva neked is millió újabb ötleted támadt. Fontos, hogy ne úgy gondolj a Valentin-napra, hogy az egy nyűg, mert pénz kell hozzá, ki kell találni mit adjál. Arra koncentrálj, hogy minek örülne leginkább a párod. Sok esetben a legegyszerűbb és legolcsóbb dolgok a leghatásosabbak. Ha meg van a tuti ötlet, akkor már semmi sem tarthat vissza attól, hogy felejthetetlenné tegyétek ezt a komor februári napot. Hidd el ajándék nélkül is különlegessé varázsolható ez a nap. Fordíts kicsit több figyelmet a párodra, öltözködj kihívóbban, legyen ez egy különleges alkalom a romantikára, az erotikus pajzánkodásra. 


Wonderfulweddingsbyhr